Accu vervangen

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Originele onderdelen

Wij kopen bij de fabrikanten originele onderdelen.
Hierin wordt elders vaak replica gebruikt.

'180 dagen' garantie

We got your back! Omdat we zoveel reparaties hebben uitgevoerd, weten we exact de procedure.

Vanaf €39,-

De laagste prijs garantie welke we geven omdat we onderdelen massaal (grote afnames) inkopen.

Telefoons met een nieuwe vervangen accu

Gaat je telefoon accu snel leeg? Dat kun je natuurlijk niet gebruiken wanneer je de hele dag met je telefoon in de weer bent. Laat je batterij daarom nu vervangen en zorg ervoor dat je telefoon weer de hele dag mee kan zonder aan de lader te hoeven.

Wat is belangrijk bij een accu vervanging?

Geeft het reparatiebedrijf garantie en gebruiken ze originele onderdelen

Uw batterij laten vervangen duurt nooit langer dan 45 minuten, dat beloven we! In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon zelfs binnen 15 minuten al met een nieuwe accu teruggeven. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons te wachten tot uw telefoon hersteld is, kopje koffie?

Voor Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia en Motorola kopen wij de accu’s rechtstreeks bij de fabrikant van het toestel in. We hebben voor deze merken dus altijd originele accu’s om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Accu’s voor uw iPhone en iPad worden door Apple helaas niet verkocht, daarom repareren wij uw iPhone of iPad met een accu van een derde partij, het deel van de accu wat communiceert met uw toestel is origineel . Al onze accu’s worden 4-maal getest op functie, accuduur en laadsnelheid.

Om te beginnen is het niet goed om uw telefoon ’s nachts op te laden. Om uw accu optimaal te gebruiken kunt u uw toestel het beste tussen de 20% en 80% opgeladen houden. Bij het laden van 80% naar 100% en bij het leeglopen van 20% naar 0% slijt de accu het hardst.

Verder is het slecht om de batterij op te laden met een oplader van lage kwaliteit, deze geven vaak piekspanningen af die de batterij kunnen ontregelen. Wij raden daarom aan om uitsluitend met originele opladers uw toestel op te laden. Deze kunt u vinden in onze webshop.

Gemiddeld blijft een batterij zo’n 2 jaar echt goed werken. Daarna zijn de meeste smartphone batterijen versleten en gaan ze steeds sneller leeglopen. Kijk bij de bovenstaande vraag hoe u uw batterij langer mee kunt laten gaan.

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by