Accu vervangen

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Originele onderdelen

Wij kopen bij de fabrikanten originele onderdelen.
Hierin wordt elders vaak replica gebruikt.

'180 dagen' garantie

We got your back! Omdat we zoveel reparaties hebben uitgevoerd, weten we exact de procedure.

Vanaf €39,-

De laagste prijs garantie welke we geven omdat we onderdelen massaal (grote afnames) inkopen.

Telefoons met een nieuwe vervangen accu

Gaat je telefoon accu snel leeg? Dat kun je natuurlijk niet gebruiken wanneer je de hele dag met je telefoon in de weer bent. Laat je batterij daarom nu vervangen en zorg ervoor dat je telefoon weer de hele dag mee kan zonder aan de lader te hoeven.

Wat is belangrijk bij een accu vervanging?

Geeft het reparatiebedrijf garantie en gebruiken ze originele onderdelen

Uw batterij laten vervangen duurt nooit langer dan 45 minuten, dat beloven we! In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon zelfs binnen 15 minuten al met een nieuwe accu teruggeven. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons te wachten tot uw telefoon hersteld is, kopje koffie?

Voor Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia en Motorola kopen wij de accu’s rechtstreeks bij de fabrikant van het toestel in. We hebben voor deze merken dus altijd originele accu’s om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Accu’s voor uw iPhone en iPad worden door Apple helaas niet verkocht, daarom repareren wij uw iPhone of iPad met een accu van een derde partij, het deel van de accu wat communiceert met uw toestel is origineel . Al onze accu’s worden 4-maal getest op functie, accuduur en laadsnelheid.

Om te beginnen is het niet goed om uw telefoon ‘s nachts op te laden. Om uw accu optimaal te gebruiken kunt u uw toestel het beste tussen de 20% en 80% opgeladen houden. Bij het laden van 80% naar 100% en bij het leeglopen van 20% naar 0% slijt de accu het hardst.

Verder is het slecht om de batterij op te laden met een oplader van lage kwaliteit, deze geven vaak piekspanningen af die de batterij kunnen ontregelen. Wij raden daarom aan om uitsluitend met originele opladers uw toestel op te laden. Deze kunt u vinden in onze webshop.

Gemiddeld blijft een batterij zo’n 2 jaar echt goed werken. Daarna zijn de meeste smartphone batterijen versleten en gaan ze steeds sneller leeglopen. Kijk bij de bovenstaande vraag hoe u uw batterij langer mee kunt laten gaan.

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
×

Afspraak inplannen?

Laden...
**Vermeld voor een snelle verwerking altijd in de toelichting waar het precies om gaat, zet bij een reparatie bijvoorbeeld welk type toestel er gerepareerd dient te worden en wat het defect is.

Kom langs in onze winkel
Ken, Faas, Sam of Jort helpt je verder

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant. Dus absoluut geen replica producten.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

  Kloosterstraat 17A, 5971 BB Grubbenvorst
 077 – 205 4136
  info@telefoongrubbenvorst.nl

KvK: 68291264
BTW id: NL002393862B82

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Direct gesprek starten?