Behuizing vervangen

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Originele onderdelen

Wij kopen bij de fabrikanten originele onderdelen.
Hierin wordt elders vaak replica gebruikt.

'180 dagen' garantie

We got your back! Omdat we zoveel reparaties hebben uitgevoerd, weten we exact de procedure.

Vanaf €49,-

De laagste prijs garantie welke we geven omdat we onderdelen massaal (grote afnames) inkopen.

Van deze telefoons is de behuizing / achterkant vervangen

Is de behuizing of achterkant van je telefoon kapot gevallen? Dat is niet alleen zonde van de uitstraling van uw smartphone, maar kan op de lange termijn voor meer problemen zorgen. Door de kapotte behuizing / achterkant kan vocht en stof makkelijker het toestel binnen, wat kan zorgen voor interne schade aan uw telefoon.

Wat is belangrijk voor reparatie van de behuizing?

Geeft het reparatiebedrijf garantie en gebruiken ze originele onderdelen

Uw behuizing/achterkant laten vervangen duurt nooit langer dan 90 minuten, dat beloven we! Alleen de achterkant van uw telefoon vervangen kunnen we vaak binnen 15 minuten. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons te wachten tot uw telefoon hersteld is, kopje koffie?

Voor Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia en Motorola kopen wij de nieuwe achterkant rechtstreeks bij de fabrikant van het toestel in. We hebben voor deze merken dus altijd originele achterkantjes om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Behuizingen voor uw iPhone en iPad worden helaas niet rechtstreeks door Apple verkocht, daarom repareren wij uw iPhone of iPad met een zogenaamde “pulled” behuizing. Het gaat dan om een behuizing die van een nieuwe iPhone of iPad gehaald wordt, deze is dus volledig origineel.

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by