Oplaadpoort repareren

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Originele onderdelen

Wij kopen bij de fabrikanten originele onderdelen.
Hierin wordt elders vaak replica gebruikt.

'180 dagen' garantie

We got your back! Omdat we zoveel reparaties hebben uitgevoerd, weten we exact de procedure.

Vanaf €10,-

Dat leest u goed! Vaak kunnen wij een oplaadpoort herstellen door hem grondig te reinigen.

Van deze telefoons hebben de oplaadpoort vervangen

Laad je telefoon slecht of niet op? Dan is de kans groot dat je oplaadpoort beschadigd is. Zonder dat je telefoon oplaadt wordt deze natuurlijk binnen een dag onbruikbaar. Daarom kun je bij ons vaak op dezelfde dag nog terecht om je kapotte oplaadpoort te laten repareren.

Wat is belangrijk voor de oplaadpoort reparatie?

Geeft het reparatiebedrijf garantie en gebruiken ze originele onderdelen

Uw oplaadpoort laten vervangen duurt nooit langer dan 45 minuten, dat beloven we! In veel gevallen kunnen wij uw oplaadpoort zelfs herstellen door hem grondig te reinigen. Uw oplaad probleem is dan binnen 5 minuten opgelost. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons te wachten tot uw telefoon hersteld is, kopje koffie?

Voor Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia en Motorola kopen wij de oplaadpoorten rechtstreeks bij de fabrikant van het toestel in. We hebben voor deze merken dus altijd originele oplaadpoorten om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Oplaadpoorten voor uw iPhone en iPad worden door Apple helaas niet verkocht, daarom repareren wij uw iPhone of iPad met een oplaadpoort van een derde partij. Al onze oplaadpoorten worden 4-maal getest op functie en laadsnelheid.

Laad uw telefoon alleen op als u de lader heel hard, of onder een bepaalde hoek erin steekt? Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil in de oplaadpoort. Dit is vaak lastig te zien en nog lastiger om zelf te verwijderen. Maak dus snel een afspraak dan lossen wij dit binnen enkele minuten voor u op.

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by