Over Telefoon Grubbenvorst

Wij helpen u graag

Stuur ons een e-mail naar info@telefoongrubbenvorst.nl of vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Over ons

Telefoon Grubbenvorst (2014 - heden)

“Een telefoon zorgt voor verbinding met je vrienden en familie en is een verzameling van je dierbare herinneringen.”

Al jaren merkten we dat mensen om ons heen vaak ontevreden waren over diensten die werden aangeboden voor hun telefoons. Dit probleem bleek ook in alle bedrijfsgroottes te bestaan, want van regionale reparatiezaken tot aan gevestigde corporate bedrijven. Het leek alsof deze reparatiepunten bleven steken op het niveau: “Deze telefoon is kapot, repareer dat ding en stuur z.s.m. een rekening naar de klant.”.

Die denkwijze vonden wij eigenlijk behoorlijk achterhaald. Wij geloven er namelijk in dat iemand zijn/haar telefoon als iets dat voor onderlinge verbinding zorgt. Een apparaat waar je herinneringen mee kunt vastleggen en kunt opslaan. Begrijpelijk dat iemand dan ook graag een vertrouwde partij zoekt om hun telefoon te laten oplappen als dat nodig is. 

In de eerste vijf jaar hebben we veel klanten mogen ontvangen die het prettig vonden om hun telefoon door ons te laten repareren. Hierdoor kregen wij vertrouwen in deze ‘nieuwe’ benadering van telefoonreparaties en hebben we onze eerste winkel geopend. Door de centrale locatie was het nu nog gemakkelijker voor onze klanten om even snel binnen te wandelen om een vraag te stellen of om advies in te winnen. Daarnaast konden we door deze centrale locatie – naast reparaties en accessoires – nu ook nieuwe toestellen, verzekeringen en abonnementen aanbieden.

Aangezien wij niet aangesloten zijn bij de grote telecomproviders of telefoonproducenten, kunnen wij een stukje advies ook onafhankelijk geven. Dat komt ten goede aan de transparantie, waar wij veel waarde aan hechten. Dat stukje transparantie is ook terug te zien in onze zaak. We hebben geen geheimen. Iedereen mag gerust met de reparatie van zijn/haar telefoon meekijken.

In de toekomst willen we graag nog meer mensen het vertrouwen bieden dat ze hun telefoon bij ons af kunnen geven voor een kwalitatief goede reparatie. Ook voor de aanschaf van telefoons, accessoires en/of bij afsluiting van een abonnement of verzekering . We kijken dan ook continu hoe we onze services kunnen verbeteren.

"Tegen het einde van 2014 vertelde mijn vader over een collega van hem die zijn iPhone 4 bij een student had laten repareren. Hij voegde daaraan toe of dat niets voor mij was. Dat heeft me aan het denken gezet en na heel wat onderzoek heb ik besloten om het basisgereedschap aan te schaffen. Nadat ik op 8 januari 2015 succesvol mijn eerste toestel repareerde (een Samsung Galaxy S3 mini) heb ik besloten hobbymatig te beginnen met het repareren van smartphones. Iets meer dan 2 jaar na mijn eerste reparatie was deze hobby dermate uit de hand gelopen dat ik GSMstudent in het leven heb geroepen, wat later Telefoon Grubbenvorst is geworden."

Ken Rutten - Oprichter & Hoofdreparateur
Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
×

Afspraak inplannen?

Laden...
**Vermeld voor een snelle verwerking altijd in de toelichting waar het precies om gaat, zet bij een reparatie bijvoorbeeld welk type toestel er gerepareerd dient te worden en wat het defect is.

Kom langs in onze winkel
Ken, Faas, Sam of Jort helpt je verder

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant. Dus absoluut geen replica producten.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

  Kloosterstraat 17A, 5971 BB Grubbenvorst
 077 – 205 4136
  info@telefoongrubbenvorst.nl

KvK: 68291264
BTW id: NL002393862B82

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Direct gesprek starten?