Over Telefoon reparatie Grubbenvorst

  • tot 180 dagen garantie
  • ook in de avonduren (tot 22:00)
  • originele onderdelen op voorraad

Begonnen als reparatie studenten

In 2014 gestart om de telefoons van vrienden te repareren en inmiddels uitgegroeid tot 2 locaties.

GSMStudent.nl groeide uit tot professionele reparatiedienst

De 2 broers regelen ieder een eigen vestiging. Telefoon reparaties komen altijd onverwachts, dit betekend dat u een afspraak moet maken om uw toestel te laten repareren (dit om u eigen toestel snel gerepareerd te hebben). Deze afspraak kan uiteraard binnen, maar zeker ook buiten kantooruren gepland worden.

Uitbreiding naar verkoop van toestellen

Medio 2019 werd er besloten dat de services van GSMstudent.nl uitgebreid diende te worden om een grotere groep klanten te kunnen bereiken. Dit is inmiddels gerealiseerd door het aanbieden van nieuwe smartphones en accessoires op zowel de fysieke locaties en in de webshop die gebouwd werd op het nieuwe webadres TelefoonGrubbenvorst.nl.

"Tegen het einde van 2014 vertelde mijn vader over een collega van hem die zijn iPhone 4 bij een student had laten repareren. Hij voegde daaraan toe of dat niets voor mij was. Dat heeft me aan het denken gezet en na heel wat onderzoek heb ik besloten om het basisgereedschap aan te schaffen. Nadat ik op 8 januari 2015 succesvol mijn eerste toestel repareerde (een Samsung Galaxy S3 mini) heb ik besloten hobbymatig te beginnen met het repareren van smartphones. Iets meer dan 2 jaar na mijn eerste reparatie was deze hobby dermate uit de hand gelopen dat ik GSMstudent in het leven heb geroepen."

Ken Rutten - Oprichter & Hoofdreparateur
Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by