Over Telefoon Grubbenvorst

Wij helpen u graag

Stuur ons een e-mail naar info@telefoongrubbenvorst.nl of vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Begonnen als reparatie studenten

In 2014 gestart om de telefoons van vrienden te repareren en inmiddels uitgegroeid tot een smartphone specialist voor de gehele regio.

GSMStudent.nl groeide uit tot professionele reparatiedienst

De reparatie dienst van GSMStudent.nl groeide uit tot een waar succes. Klanten konden een afspraak maken bij Ken aan huis en hun dierbare toestellen waren binnen een half uurtje gerepareerd met originele onderdelen en 180 dagen garantie.

Uitbreiding naar verkoop van toestellen met Telefoongrubbenvorst.nl

Medio 2019 werd er besloten dat de services van GSMstudent.nl uitgebreid diende te worden om een grotere groep klanten te kunnen bereiken. Dit is inmiddels gerealiseerd door het aanbieden van nieuwe smartphones en accessoires op zowel de fysieke locatie en in de webshop die gebouwd werd op het nieuwe webadres TelefoonGrubbenvorst.nl.

Van reparatie en verkoop aan huis naar een fysieke winkel in het dorpscentrum

In het najaar van 2019 werd de beslissing genomen om alweer de volgende stap te zetten, een fysieke winkel in het dorpscentrum met een flinke uitbreiding van services. Op 19 mei 2020 opende deze winkel voor het eerst haar deuren. Het doel van deze winkel: een alles-in-1 smartphone service center worden voor de gehele regio. 

Abonnementen worden toegevoegd aan het assortiment

Abonnementen zijn in deze winkel een belangrijk nieuw onderdeel van het assortiment. Zo kunnen er zowel sim-only als abonnementen met toestel afgesloten worden van onder andere  T-Mobile, Vodafone en Hollandsnieuwe.

Uitbreiding accessoire assortiment

Het accessoire assortiment is ook uitgebreid in de winkel met een grote voorraad hoesjes voor onder andere iPhone’s en Samsung toestellen, een hele hoop oplaad artikelen, autohouders en zelfs een deel audio hardware.

 

"Tegen het einde van 2014 vertelde mijn vader over een collega van hem die zijn iPhone 4 bij een student had laten repareren. Hij voegde daaraan toe of dat niets voor mij was. Dat heeft me aan het denken gezet en na heel wat onderzoek heb ik besloten om het basisgereedschap aan te schaffen. Nadat ik op 8 januari 2015 succesvol mijn eerste toestel repareerde (een Samsung Galaxy S3 mini) heb ik besloten hobbymatig te beginnen met het repareren van smartphones. Iets meer dan 2 jaar na mijn eerste reparatie was deze hobby dermate uit de hand gelopen dat ik GSMstudent in het leven heb geroepen."

Ken Rutten - Oprichter & Hoofdreparateur
Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
×

Afspraak inplannen?

Kom langs in onze winkel
Ken, Sam of Faas helpt je verder

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant. Dus absoluut geen replica producten.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie


  Kloosterstraat 17A, 5971 BB Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 18:00
Woensdag 11:00 - 18:00
Donderdag 11:00 - 18:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Direct gesprek starten?