Scherm protectie

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Onzichtbaar op uw scherm

Onze screen protectors zijn nauwelijks zichtbaar. Uw telefoon blijft dus net zo mooi als voorheen.

Ongeëvenaarde bescherming

Screen protectors van materiaal dat geproduceerd wordt om Lamborghini ruiten te beschermen, hoe stoer is dat?!

Vanaf €25,-

De laagste prijs garantie welke we geven omdat we protectie massaal (grote afnames) inkopen.

Telefoons met een scherm protectie 'op maat'

Voorkomen is beter dan genezen, vandaar dat wij het belangrijk vinden uw telefoon goed te beschermen. We hebben erg veel tijd gestoken in het vinden van de optimale beschermlaag voor uw telefoon, en dat is gelukt! De screen protectors die we verkopen zijn niet van glas, maar van een rubberachtig materiaal, ze vangen de klap dus beter op en gaan niet kapot wanneer uw telefoon valt. Verder voelt en ziet u nauwelijks dat er een protector op uw telefoon zit.

Clear Plexiglass telefoon reparatie
Video afspelen

iPhone XR

Zonder Met protectie

Samsung S10+

Zonder Met protectie

Huawei

Zonder Met protectie

Waarom de scherm protectie van Telefoon Grubbenvorst?

De scherm protectie die wij plaatsen is gemaakt van een rubberachtig materiaal. Anders dan de vaak verkochte glazen screenprotectors dempt dit materiaal de impact wanneer uw toestel valt. Dit resulteert in een betere bescherming van uw smartphone.

Onze scherm protectie kan door het speciale materiaal niet breken en is zelf helend. Deukjes of putjes die ontstaan bij een val verdwijnen dus vanzelf weer. Wanneer uw telefoon valt blijft de protector er netjes uit zien, waardoor hij langer mee kan. Wel zo fijn voor de portemonnee.

Als uw scherm slecht zichtbaar is in de zon kunt u kiezen voor een matte scherm protector. De look is vergelijkbaar met die van een e-reader, erg fijn om te zien dus!

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by