Scherm reparatie

iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia, Motorola

Originele onderdelen

Wij kopen bij de fabrikanten originele onderdelen.
Hierin wordt elders vaak replica gebruikt.

'180 dagen' garantie

We got your back! Omdat we zoveel reparaties hebben uitgevoerd, weten we exact de procedure.

Vanaf €64,-

De laagste prijs garantie welke we geven omdat we onderdelen massaal (grote afnames) inkopen.

Deze schermen hebben we gerepareerd

Je telefoon is misschien wel het scherm waar je het meeste naar kijkt. En de handheld computer waar je het meest mee bezig bent. Des te meer om goed voor je telefoon te zorgen. Het repareren is belangrijk om huidige en toekomstige problemen te helpen voorkomen. Bij ons kun je jouw telefoon laten repareren terwijl je wacht.

Wat is belangrijk bij een scherm reparatie?

Geeft het reparatiebedrijf garantie en gebruiken ze originele onderdelen

Uw scherm reparatie duurt nooit langer dan een uur, dat beloven we! In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon zelfs binnen 15 minuten al gerepareerd teruggeven. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons te wachten tot uw telefoon hersteld is, kopje koffie?

Voor Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, Google, Nokia en Motorola kopen wij de schermen rechtstreeks bij de fabrikant van het toestel in. We hebben voor deze merken dus altijd originele schermen om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Schermen voor uw iPhone en iPad worden door Apple helaas niet verkocht, daarom repareren wij uw iPhone of iPad met een refurbished scherm, het beeld en touchscreen zijn in dit geval origineel. Al onze schermen worden 4-maal getest op functie, kleurverhouding en glassterkte.

Om uw telefoon te beschermen tegen krassen en barsten in het scherm is het verstandig om een goede scherm protectie te laten plaatsen. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Klik hier voor meer info.

Afspraak inplannen?

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
×

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

 Ericaplein 38 5971 GC Grubbenvorst
 06-42495404
 info@telefoongrubbenvorst.nl

Bel voordat u langskomt

Beste klanten

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden er overal ter wereld passende maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken.

De afgelopen weken hebben wij van meerdere leveranciers bericht gekregen dat dit ook effect heeft op de groothandels in Shenzhen, China, die een groot deel van de wereld voorzien van smartphone onderdelen. De groothandels zijn een lange tijd dicht geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, maar blijven nu langer dicht vanwege het risico op verdere verspreiding van het coronavirus. Hierdoor zal het onderdelenaanbod op de Nederlandse markt flink afnemen, wat kan resulteren in hogere inkoopsprijzen.

Wij zullen de recente ontwikkelingen bij onze leveranciers nauwlettend in de gaten houden en zullen, indien nodig, prijsaanpassingen doorvoeren als de markt ons daartoe doet bewegen. De prijzen op de website zijn momenteel niet bindend.

Open chat
Heb je vragen?
Powered by