Color coding Stan

Van home screen naar kunstwerk in 4 stappen

1. Zorg voor een egale achtergrond

Om je apps goed naar voren te laten komen op je iPhone kun je het beste een egale achtergrond gebruiken. Je kunt kiezen voor een tof zelfgekozen motief of gewoon een lekkere effe kleur! Het thema van je iPhone moet natuurlijk wel mooi passen bij de rest van de kleuren op het scherm van je iPhone, dus zorg ervoor dat je alvast een goede keuze maakt. Kun je de achtergrondfoto van je geliefde of een avondje stappen niet missen? Geen zorgen! Bij stap 3 voegen we die weer snel toe.

2. Sorteer je apps op kleur

Heb je een (nieuwe) achtergrond gekozen? Mooi! Dan kunnen we nu naar de volgende stap. Kijk even goed door je apps en probeer ze in 3-5 kleurcategorieën in te delen. Maak vervolgens per kleurcategorie een nieuwe pagina en sleep de bijbehorende apps naar de juiste plek.

3. Maak gebruik van fotowidgets

Vanaf iOS 14 kun je op je iPhone gebruik maken van widgets (mini-applicaties die één of meerdere app-locaties in beslag nemen). Hier kun je mooi gebruik van maken om foto’s op je thuisscherm te tonen. Er zijn verschillende apps die je in staat stellen om zo’n widget te installeren. Van de door ons geteste apps vonden wij de app ‘Widgetsmith’ het gemakkelijkst werken. We hebben voor jouw gemak de link naar de applicatie hier toegevoegd! https://apps.apple.com/nl/app/widgetsmith/id1523682319

blank

Met de ‘Widgetsmith’ app kan je niet alleen bestaande widgets gebruiken maar kun je ook je eigen custom widget maken. Met de app is het mogelijk om een enkele foto of meerdere foto’s uit een album toe te voegen. Je kunt een widget toevoegen in 3 verschillende formaten, namelijk 2×2, 4×2, 4×4 apps. Wanneer je een widget toevoegt selecteer je ‘Widgetsmith’ en selecteer het gewenste formaat. Verander de widget door je vinger op de widget te houden totdat er een pop-up menu opent en selecteer ‘wijzig widget’. Klik vervolgens op ‘widget’ en selecteer je mooiste ontwerp.

4. Zoek de mooiste foto’s op deze manier

Ben je op zoek naar de mooiste plaatjes voor op jouw foto widget? Gebruik dan het woord ‘wallpaper’ in je zoekopdracht. Op deze manier krijg je afbeeldingen van een hoge kwaliteit die speciaal gemaakt zijn om als achtergrond te dienen. Supergeschikt voor je widgets dus!

Heb je je eigen home screen al aangepast volgens deze nieuwe features van iOS 14? Deel je mooiste kunstwerken dan met ons via onze socials, dat vinden we namelijk hartstikke leuk! Daarnaast kun je er ook nog eens een toffe prijs mee winnen… Meer daarover vind je hier

Deel dit blogartikel ;)

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 72 beoordelingen
×

Afspraak inplannen?

Laden...
**Vermeld voor een snelle verwerking altijd in de toelichting waar het precies om gaat, zet bij een reparatie bijvoorbeeld welk type toestel er gerepareerd dient te worden en wat het defect is.

Kom langs in onze winkel
Ken, Faas, Sam of Jort helpt je verder

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant. Dus absoluut geen replica producten.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

  Kloosterstraat 17A, 5971 BB Grubbenvorst
 077 – 205 4136
  info@telefoongrubbenvorst.nl

KvK: 68291264
BTW id: NL002393862B82

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Direct gesprek starten?