Blog_1_Vierkant_OnePlusNord

Welk toestel is volgens Telefoon Grubbenvorst een échte topper?

Één van de eerste dingen die ik deed toen ik wist dat ik met telefoons wilde gaan werken, was een telefoon kopen die niet van één van de marktleiders was (lees: Samsung & Apple). Bij de reguliere verkooppunten in Venlo en Horst vond ik niet wat ik wilde, maar na wat onderzoek op het internet kwam ik het merk OnePlus tegen. Een – toen nog – onbekend merk met absurde verkooptactieken. Je kon alleen maar een toestel van dit merk kopen als je een ‘uitnodiging tot aankoop’ had gekregen. Nou ja, het trok wel mijn aandacht. Ik kocht dan ook de allereerste OnePlus, de OnePlus One.

Inmiddels is OnePlus een gevestigd merk op de markt en tóch tasten onze klanten vaak in het duister als ik ze vertel over dit merk. Hartstikke jammer! Ik prijs hun nieuwe telefoon – de OnePlus Nord – namelijk graag aan bij iedereen die een mooi allround toestel zoekt voor een niet al te gekke prijs. Wat er zo goed aan is? Heel simpel!

–         Het toestel gaat langer mee dan de status quo

–         De gebruiksvriendelijkheid is top

–         De kwaliteit die je krijgt voor de prijs: geweldig!

De toestellen zijn duurzamer dan vergelijkbare telefoons uit dezelfde prijsklasse

Één van de grootste voordelen van de OnePlus Nord is dat de software hartstikke licht en dynamisch is. OnePlus ontwikkelt deze software dan ook voor een langere tijd door. Dit betekent dat de OnePlus Nord een toestel is dat over een jaar of drie nog altijd actueel is. Om dat in perspectief te plaatsen: sommige andere grote spelers in de markt kiezen er nu nog voor om toestellen in de middenklasse niet langer dan één tot twee jaar te ondersteunen.

Het toestel is ontzettend goed qua gebruiksvriendelijkheid

Mede door de lichte software is de interface (UI) van het toestel ook ontzettend fijn. Het toestel is zodanig ontworpen dat het makkelijk is om met het toestel te werken. Daarnaast heeft het toestel een grote opslagcapaciteit (128GB of 256GB) en meer dan voldoende werkgeheugen (8GB of 12GB). Zo kun je de meest opslag-vretende applicaties downloaden en die zonder problemen gebruiken. Ter vergelijking, de Samsung S20 heeft óók 8GB aan werkgeheugen en 128GB opslag, maar deze kostte meer dan het dubbele van de OnePlus Nord toen het toestel gelanceerd werd.

De verhouding tussen de prijs en kwaliteit? Top!

Geloof het of geloof het niet: OnePlus koopt hun schermen in bij Samsung (net als Apple), en heeft alsnóg betere schermen dan de meeste Apple en Samsung toestellen. Waar Apple er bijvoorbeeld voor kiest om 60Hz schermen te plaatsen in hun toestellen, heeft de OnePlus Nord een scherm van 90Hz. Het aantal Hertz zorgt ervoor dat de ververs snelheid van je scherm hoger is: het scrollen gaat soepeler, het swipen sneller en de overgang tussen apps gaat niet zo met horten en stoten als bij telefoons met een lagere Hz-frequentie. Al met al een betere visuele ervaring dus!

“Maar Ken, is er nog meer?” – Ja!

Ook het opladen kan namelijk in een vlot tempo. Binnen 30 minuten gaat de batterij van 0% naar 70%. Óók is het toestel al 5G-ready, waardoor de OnePlus Nord het goedkoopste toestel is dat het 5G netwerk ondersteunt(!). Ook qua camera zit dit toestel boven de standaarden van zijn segment, want OnePlus heeft één camera ontwikkeld voor 3 verschillende telefoons om kosten te kunnen besparen (OnePlus Nord, OnePlus 7, OnePlus 8). Hierdoor profiteren eigenaren van de OnePlus Nord van een camera die topklasse-telefoon waardig is en toch betaalbaar blijft!

Kortom, een telefoon van deze kwaliteit voor die prijs krijg je niet bij de marktleiders en daarom prijs ik hem graag aan.

Wat dat mag kosten? Nou, vanaf €429,- is ‘ie van jou!

blank

En voor die prijs zorgen wij er ook nog eens voor dat al je data & apps naadloos worden overgezet op je nieuwe favoriete toestel: de OnePlus Nord. Kom ‘m gauw halen bij ons in de winkel en geniet van wat een niet-marktleider jou te bieden heeft!

Deel dit blogartikel ;)

Telefoon Grubbenvorst
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 72 beoordelingen
×

Afspraak inplannen?

Laden...
**Vermeld voor een snelle verwerking altijd in de toelichting waar het precies om gaat, zet bij een reparatie bijvoorbeeld welk type toestel er gerepareerd dient te worden en wat het defect is.

Kom langs in onze winkel
Ken, Faas, Sam of Jort helpt je verder

Onze ‘180 dagen’ garantie belofte

Na jaren reparaties te hebben uitgevoerd zijn wij een van de weinige welke ‘daadwerkelijk’ garantie geven op de telefoon reparatie.

Wij gebruiken alleen de originele onderdelen van de fabrikant. Dus absoluut geen replica producten.

Repareren in Grubbenvorst

Zowel opsturen als directe reparatie

  Kloosterstraat 17A, 5971 BB Grubbenvorst
 077 – 205 4136
  info@telefoongrubbenvorst.nl

KvK: 68291264
BTW id: NL002393862B82

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Direct gesprek starten?